Fick det här receptet av att snoka på min mamma när hon bakade när jag var liten, vad jag listat ut så ska du göra så här för att få en mumsig Rabarberpaj!
Värm upp ugnen till 225 grader, blanda ingredienserna nedan och se till att fatet är både ugnsäkert och insmort med margarin. Lägg på rabarberna som du tärnar först och sen kanel och socker ovanpå. Häll på resten av smulpajen och låt stå i ugnen i ca 25 minuter. Servera med massor av vaniljsås!
2.5 dl mjöl
100 gram margarin
5-6 rabarber, gärna riktigt stora
1 dl socker
1 msk kanel
Mycket vaniljsås, gärna Marzan
Originally posted 2009-10-16 16:56:29. Republished by Blog Post Promoter
gooodast <3 älskar Rabarberpaj plus att jag ska äta dt i födelsedag mums tack för din recept Goodast :O<33
Bästa skiten!
Supergod!!
Vill man ha lite nyttigare variant så byt ut vetemjölet mot
grahamsmjöl.. Lite nyttigare & minst lika god. MUMS:)
ska ta och göra den nu faktist, skirver i morgon vad jag tyckte samt sambon!!
det var fan elkigt vilket jävla recept hahahah jag hållde på att spy fan
Ska testa den nu. Den verkar god ut. Kommenterar imorgon vad jag tyckte.
Hejdå <3
JÄTTEGOD!!! Mycket kanel lite krämig. En av de godaste Rabarberpajer jag ätit Betyg 8,5/10
Otroligt enkel och gick väldigt snabbt att tillaga denna Rabarberpaj!
ååhh vad gott det ska bli har den i ugnen men gjorde lite tvärt om så det blev konstigt satte rabarberna överst <33 fast jag är bara 12 i år såå <33
ska pröva den nu, men ska jag hälla deget i sen rabarberna och kanel och socker?
äppellppajj
Ja håller på med min i ugnen nu så ska bli riktigt kul att pröva den, kan meddela att detta är den första rabarber pajen jag någonsin gjort i mitt liv 🙂
Mumsig värre
vad menas med 2 msk socker, och sedan 1 dl socker igen? =)
Den bästa jag bakat! Personligen gillar jag när pajen har lite mer deg, så jag gjorde hälften så mycket till av degen.
3,3/4 dl mjöl och 150g margarin alltså… serverade med vaniljvisp och fick bara fin respons!
nice<33
sara diskar som ett moron
Jätte god, gästerna gilla den också.
Oj oj oj vilken god paj det blev=) Tack för receptet
Måste bara säga, utan att vara elak, att de måste vara något fel i detta recept?? Vart är sockret i själva smuldegen? Som de står skrivet i receptet så ska man bara ha socker på rabarberna i botten?? det är allafall så man uppfattar det, är de fel bör du ändra din beskrivning lite.. Ja älskar att prova nya recept och skulle prova detta men själva degen smakar ju bara mjöl..riktigt äckligt faktiskt tyvärr!!!
rabarberkakan sitter i ugnen nu, men smeten smakar super och det är en bra börjar! ;D
Klart det ska vara socker i degen.1dl står det ju
Världens bästa recept
Vad i helvete, man kan inte baka med margarin!
Den sitter i ugnen nu är så himmla spänd på att smaka 😀